MIN TILGANG

Med udgangspunkt i dig som et helt menneske går vi følgende faser igennem i dit forløb:

  • Hvor er du i processen?
  • Afklaring om evt. stress
  • Vi får skabt mere ro, og med de redskaber, du får af mig. Vi (gen-)skaber balance lige netop dér, hvor du er nu
  • Vi undersøger årsager, adfærdsmønstre og sammenhænge
  • Sammen skaber vi nye mulige vaner og bygger dig op, så du bliver klar til at møde verden uden fx stress, og hvor du fremover benytter de redskaber, jeg giver dig
  • Du støttes hele vejen igennem, til du igen er klar og er selvkørende i forhold til den plan, der er lagt fra starten

Faserne varierer selvfølgelig, alt efter hvilket emne du kommer med. Det kan være livets op- og nedture, forandringer ift. job, alder, børn eller en alt for travl hverdag, der slider på dig.  

I min tilgang benytter jeg redskaber fra bl.a. min stresscoach-uddannelse, psykoterapeut- uddannelser og NLP – det giver en unik helhedsorienteret tilgang, hvor du støttes hele vejen i din proces med at nå derhen, hvor du gerne vil. Dit forløb vil resultere i en personlig udvikling - en rejse, hvor du med mere selvindsigt (gen-)skaber ere balance i dit liv. Vores samtaler sker i fuld fortrolighed

Du kan også sagtens have et online forløb - uden at vi mødes fysisk. Det er en mulighed for dig, der bor langt væk i forhold til min adresse eller måske ikke har mulighed for at komme op på 1. sal, hvor jeg har min klinik. 

FORTROLIGHED OG ETIK

Når du vælger et forløb hos mig, kan du forvente at blive mødt med respekt, ansvarlighed og engagement – og naturligvis fuld tavshedspligt.

Som din stresscoach/-rådgiver støtter jeg dit stressforløb og giver dig viden og redskaber til at blive klar til verden igen og fremover. 

GRATIS AFKLARINGSSAMTALE

Uanset om du ønsker at booke som privat eller som en virksomhed så er der mulighed for en gratis og helt uforpligtende afklarende samtale.

Du fornemmer, om du har kemi med mig, og hvor vi kort vender din situation, og jeg vurderer, hvilket forløb, der passer til dig. Det kan være at dit emne, er udenfor min erfaring og i det tilfælde vil jeg forsøge, at henvise dig videre til en anden slags behandling.

Du kan sende en besked her (skriv dit tlf.nr i feltet 'besked') :

Rådgivning

Med alvorlig stress får du min vurdering af stress-niveauet, tidsprognose og en handlingsplan for dit forløb. Du rådgives, og jeg støtter dig hele vejen

Coaching

Ved kortvarig eller mildere stress-niveau coaches du igennem dit forløb. Jeg giver dig min vurdering, tidsprognose og råd til at komme ovenpå igen

Psykoterapi

Jeg benytter redskaber fra psykoterapien, der passer netop til dig. Vi kan fx arbejde med vaner og adfærdsmønstre fra din opvækst

Mindfulness

At lære at være tilstede i nuet og mærke dig selv er et vigtigt fundament i at arbejde med din stress. Du lærer om åndedræts- øvelser m.m.

COPYRIGHT
Der er copyright på alt, hvad jeg skriver her på hjemmesiden. Det vil sige, at det er ulovligt for andre at kopiere min tekst helt eller delvist. Det samme gælder for mine billeder og illustrationer.