PRIS - VIRKSOMHED

Alle priser nedenfor opgivet uden moms. Alle sessioner faktureres umiddelbart efter hver session med de gældende betalingsbetingelse (netto + 8 dage).

Hvis det er alvorlig (akut) stress forløb er forløbet altid på 10-12 sessioner, der strækker sig over ca. 5-6 måneder. Hvis der derimod er tale om kortvarig stress er et kortere forløb mere relevant.

Efter 2. session modtager min kontaktperson i virksomheden en mail der inkl. min vurdering af stresstilstand, prognose af tidshorisont samt forslag til indslusningsplan (hvis alvorlig stress skal I regne med ca. 3-4 måneder til indslusning).

1. session

1. session varer altid 90 min. / pris uden moms

1300kr

Efterfølgende sessioner

De følgende sessioner varer altid 60 min. / pris uden moms

1000kr

Kortere forløb

I modtager tilbud, vurdering og handleplan

Tilbud

GRATIS AFKLARINGSSAMTALE

Få en gratis afklaringssamtale på ca. 20 minutter. Vi gennemgår kort jeres medarbejders stress-situation og du fornemmer vores kemi og mærker, om forløbet er noget for jer. Samtalen er helt uforpligtende. 

I kan vælge, at medarbejderen tager en første session for at tjekke om den gensidige kemi er til stede. 

Ring til mig eller send en mail, hvor du beskriver jeres situation. Hvis jeg er optaget eller du sender mail så vedlæg dit navn og telefonnummer, så ringer jeg til dig.

AFBUD OG BETINGELSER

Af hensyn til min forberedelsestid før hver klient skal alle afbud gives senest dagen før
kl. 14.00 på tlf., sms eller mail.

Hvis medarbejderen vågner syg samme dag, hvor vi har en session hos mig, ændres aftalen til et online møde. Ellers anses aftalen for en 'ikke-aflyst session', hvor jeg forholder mig ret til at opkræve sessionens fulde honorar.

Aflyses en session senere end dagen før kl. 14.00, forbeholder jeg mig ret til at opkræve fuldt honorar ift. ovenstående sessionspriser.

Der kan i et forløb sagtens opstå uforudsete hændelser, der gør at forløbet trækker ud, hvis dette sker vil jeg kontakte virksomheden og vi aftaler nærmere ud fra min og klientens/medarbejderens vurdering.

Betaling er netto 8 dage.


Tidligere klienter siger:

Jeg lærte at ved at holde pauser og skabe ro indeni, kan jeg stadig skabe gode resultater. Eva kan klart anbefales"
Eva har hjulpet mig til mere ro i en meget stresset periode af mit liv"
Det er af kæmpe værdi, at Eva selv har haft stress, da hun kan relatere til alt du går igennem"