Min tilgang

Afklaring om stress

Med udgangspunkt i dig som et helt menneske går vi følgende faser igennem i dit forløb: Hvor er du i processen?

Vi får skabt mere ro, og med de redskaber, du får af mig. Vi (gen-)skaber balance lige netop dér, hvor du er nu.

Vi undersøger årsager, adfærdsmønstre og sammenhænge
Sammen skaber vi nye mulige vaner og bygger dig op, så du bliver klar til at møde verden uden fx stress, og hvor du fremover benytter de redskaber, jeg giver dig.

Du støttes hele vejen igennem, til du igen er klar og er selvkørende i forhold til den plan, der er lagt fra starten.

Faserne varierer selvfølgelig, alt efter hvilket emne du kommer med. Det kan være livets op- og nedture, forandringer ift. job, alder, børn eller en alt for travl hverdag, der slider på dig.

I min tilgang benytter jeg redskaber fra bl.a. min stresscoach-uddannelse, psykoterapeut- uddannelser og NLP – det giver en unik helhedsorienteret tilgang, hvor du støttes hele vejen i din proces med at nå derhen, hvor du gerne vil. Dit forløb vil resultere i en personlig udvikling – en rejse, hvor du med mere selvindsigt (gen-)skaber ere balance i dit liv. Vores samtaler sker i fuld fortrolighed

Du kan også sagtens have et online forløb – uden at vi mødes fysisk. Det er en mulighed for dig, der bor langt væk i forhold til min adresse eller måske ikke har mulighed for at komme op på 1. sal, hvor jeg har min klinik.

Psykoterapeutisk tilgang

Som psykoterapeut er min rolle at skabe et trygt og støttende rum, hvor du kan udforske dine tanker, følelser og oplevelser. Jeg er her for at lytte til dig uden fordømmelse og hjælpe dig med at få en dybere forståelse af dig selv og dine udfordringer.

Jeg integrerer redskaber fra NLP (Neuro-Lingvistisk Programmering), Gestaltterapi og eksistentiel psykoterapi i min tilgang til at hjælpe klienter.

NLP kan være nyttigt til at identificere og ændre negative tankemønstre og adfærdsmønstre, der kan hindre dig i at nå dine mål.

Gestaltterapi fokuserer på at øge din bevidsthed om nuet og hjælpe dig med at tage ansvar for dine tanker, følelser og handlinger.

Eksistentiel psykoterapi hjælper dig med at udforske meningen med dit liv og finde måder at leve et mere autentisk og meningsfuldt liv på.

Jeg skræddersyr min tilgang til hver enkelt klient, baseret på dine individuelle behov og mål. Vi vil arbejde sammen om at finde den bedste måde at hjælpe dig med at nå dine mål og leve et mere tilfredsstillende liv.

Her er nogle af de ting, du kan forvente i vores arbejde sammen:

  • En støttende og ikke-dømmende atmosfære
  • Aktiv lytning og forståelse
  • Hjælp til at udforske dine tanker, følelser og oplevelser
  • Udvikling af nye perspektiver og forståelse
  • Lær at håndtere udfordringer på en sund måde
  • Udvikling af personlige ressourcer og færdigheder
  • Arbejde mod at nå dine mål


Jeg tror på, at alle har potentialet til at leve et lykkeligt og meningsfuldt liv. Jeg er her for at hjælpe dig med at frigøre dit potentiale og leve det liv, du ønsker.

Kontakt mig for at booke en tid til en indledende og afklarende (gratis) samtale.

Fortrolighed og etik

Når du vælger et forløb hos mig, kan du forvente at blive mødt med respekt, ansvarlighed og engagement – og naturligvis fuld tavshedspligt.

Som din stresscoach/-rådgiver støtter jeg dit stressforløb og giver dig viden og redskaber til at blive klar til verden igen og fremover.

Rådgivning

Med alvorlig stress får du min vurdering af stress-niveauet, tidsprognose og en handlingsplan for dit forløb. Du rådgives, og jeg støtter dig hele vejen

Psykoterapi

Jeg benytter redskaber fra psykoterapien, der passer netop til dig. Vi kan fx arbejde med vaner og adfærdsmønstre fra din opvækst

Coaching

Ved kortvarig eller mildere stress-niveau coaches du igennem dit forløb. Jeg giver dig min vurdering, tidsprognose og råd til at komme ovenpå igen

Mindfulness

At lære at være tilstede i nuet og mærke dig selv er et vigtigt fundament i at arbejde med din stress. Du lærer om åndedræts- øvelser m.m.