Stresscoaching/-rådgivning

STRESSCOACHING OG -RÅDGIVNING

Hvad er stresscoaching?

Stresscoaching eller -rådgivning hjælper dig med målrettede redskaber til at komme af med stressen.

Du får (gen-)skabt et liv, hvor du er i mental balance.

Ved hjælp af spørgsmål og observationer hjælper jeg dig med at se på adfærdsmønstre, værdier og redskaber, der kan sikre dig et liv uden stress.

Vi undersøger nysgerrigt hvilke handlinger og overbevisninger, der gør livet lidt mere besværligt, end det behøves at være. Jeg finder øvelser, der er målrettet dig og hjælper dig frem til et liv med mere mental trivsel.

Du får redskaber med hjem, om hvordan du bedst bruger din sygemelding, så du hurtigst muligt bliver klar igen og denne gang med mere ro og balance i dit liv.

Hvordan bruges stresscoaching og stressrådgivning?

Har du kortvarig stress, vil vi vha. mine spørgsmål og observationer opdage nye muligheder. Du har ansvaret for dit liv og tager beslutning om, hvorvidt du vil ændre på noget. Jeg dømmer ikke – der er ikke noget, der er “rigtigt eller forkert”.

Har du langvarig stress, vil min tilgang være mere rådgivende end coachende. Det skyldes, at stress giver manglede overskud, nedsætter evnen til at tage beslutninger og fjerner det forkromede overblik. Derfor vil du opleve, at jeg støtter dig i din proces, bl.a. ved at

  • jeg stiller dig spørgsmål for at indsamle viden
  • jeg styrer samtalen
  • jeg giver dig min vurdering af, hvad du bør gøre mht. en evt. sygemelding, en (tids-)prognose og handlingsplan for, hvad der kommer til at ske


Du får redskaber med hjem, om hvordan du bedst bruger din sygemelding, så du hurtigst muligt bliver klar igen og denne gang med mere ro og balance i dit liv.

DIT UDBYTTE AF ET FORLØB

Du er i centrum hos mig

Jeg indsamler viden om dig ved at stille en masse spørgsmål om dit liv for bedst muligt at kunne støtte dig i de ændringer, der må til, for at skabe balance i dit liv.

Jeg giver min vurdering af, hvor du er i processen, hvor lang tid du skal regne med, det tager, hvilke ændringer der skal til for at ændre din nuværende stress-situation og en prognose ift., hvornår du er klar igen.

Undervejs i forløbet får du redskaber tilpasset dig, som du kan bruge fremover, når du føler dig presset eller overbelastet, så du ikke havner samme sted igen.

Vi åbner for nye observationer, og med mine spørgsmål skaber jeg bevidsthed om nye valgmuligheder, som du måske ikke har været bevidst om før.

Forløbet for akut (alvorlig) stress strækker sig over flere sessioner i et tilrettelagt forløb. Du får indledningsvis en gratis afklaringssamtale over telefonen, hvor du kan mærke efter mht. vores kemi og proces.

Feedback fra kunder

IMG_0173

“Jeg lærer, at ved at holde pauser og skabe ro indeni, kan jeg stadig skabe gode resultater. Eva kan klart anbefales”

IMG_0173

Eva er rigtig god til at skabe et roligt rum, hvor der føles naturligt at tømme hjertet, uanset hvad man bærer på” 

 

IMG_0173

“Eva er forstående, lyttende og dejligt nærværende, hun har både teori og egne oplevelser med.”