Virksomhed pris og afbud

Psykoterapi & stresscoaching/-rådgivning

01.

AFBUD OG BETINGELSER

Af hensyn til min forberedelsestid før hver klient skal alle afbud gives senest dagen før
kl. 14.00 på tlf., sms eller mail.

Hvis medarbejderen vågner syg samme dag, hvor vi har en session hos mig, ændres aftalen til et online møde. Ellers anses aftalen for en ‘ikke-aflyst session’, hvor jeg forholder mig ret til at opkræve sessionens fulde honorar.

Aflyses en session senere end dagen før kl. 14.00, forbeholder jeg mig ret til at opkræve fuldt honorar ift. ovenstående sessionspriser.

02.

Betaling

Der kan i et forløb sagtens opstå uforudsete hændelser, der gør at forløbet trækker ud, hvis dette sker vil jeg kontakte virksomheden og vi aftaler nærmere ud fra min og klientens/medarbejderens vurdering.

Faktura sendes efter session til kontaktperson. Betaling er netto 8 dage.

Fortrolighed og etik

Når du vælger et forløb hos mig, kan du forvente at blive mødt med respekt, ansvarlighed og engagement – og naturligvis fuld tavshedspligt.

Som din psykoterapeut og stresscoach/-rådgiver støtter jeg dit forløb og giver dig viden og redskaber til at blive klar til verden igen og fremover. 

GRATIS afklaringssamtale

Er du nærmeste leder eller HR-medarbejder til en medarbejder med stresssymptomer eller som er sygemeldt med stress? Så er du velkommen til at kontakt mig og høre nærmere vedrørende et evt. forløb.

Jeres medarbejder kan efterfølgende kontakte mig for at få en gratis afklaringssamtale på ca. 20 minutter. Vi gennemgår kort medarbejderens (stress-)situation og vedkommende kan fornemme om vi har en god kemi og ønsker et forløb.